Västsvenskt Måleri AB

Vi hjälper dig med tapetseringen och ROT-Avdrag

Drömmer du om en ny vacker tapet i vardagsrummet, men får halsbränna bara du tänker på mönsterpassning? Våra målare sätter upp dina tapeter med samma omsorg oavsett pris och design.

Vi arbetar med moderna tapetmaskiner där limmet appliceras direkt på våderna utan att behöva använda sig av en roller vilket gör arbetet rationellt och effektivt.

Inget arbete är för stort eller för litet

Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss. Västsvenskt Måleri AB uppfyller alla krav på kvalitetsmässigt arbete. Vi kan därför lämna ut branschgaranti och kundgaranti.

Tapetsering

Fast Pris

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med fast pris.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vet hur man utför professionella måleritjänster och därför ger vi 2 års garanti om du är nöjd med utfört arbete.

ROT-Avdrag

Våra tjänster är ROT-Avdrags giltiga. Detta betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden för utfört arbete.

VI HAR KUNSKAPEN

Med oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört arbete. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att utföra ett säkert och korrekt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp, eller om du har frågor eller funderingar.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

TRYGG INVESTERING

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att arbetet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.