Västsvenskt Måleri AB

Takmålning & takplåtsmålning
i Göteborg

Undvik rost och skador på ditt tak! – Förebygg problemet i tid! Genom att måla sitt plåttak i tid förhindrar man korrosion. En väl utförd takmålning gör ditt tak både hållbart och vackert.

Hur skyddar jag mitt plåttak från att rosta?

Egentligen är svaret på ovanstående fråga mycket enkelt. När
takplåtens skyddsfärg börjar flagna eller är nedbruten är det dags
att måla om sitt plåttak. Rostangrepp bryter ner takplåt, vilket till
slut oundvikligen leder till vattenskador, stora kostnader och
problem. Takmålning bör alltså genomföras innan korrosionen är
ett faktum.

Våra takplåtsmålare löser problemet med flagnande plastisoltak.

På Västsvenskt Måleri AB använder vi högtryckstvättar mellan 280 till 900 bar allt efter takets kondition, skick och färgsytem. Vi gör därmed ett gediget grundjobb på ditt plåttak, vilket innebär att all nedbruten och halvt nedbruten plastisol avlägsnas.

Förutom ett grundligt förarbete handlar det om att använda fungerande färgsystem och kompetenta takplåtsmålare. Måla inte med plastisol, som slår sönder den nya täckfärgen underifrån, utan med färg som håller för naturkrafternas stora påfrestningar. Då förlänger du livslängden på ditt plåttak med många år och skonar därmed plånboken.

Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion med tillhörande offert och skriftliga garantier på en korrekt och väl utförd takmålning. Inspektionen är viktig för att bedömningen av det färgsystem ditt plåttak behöver ska bli korrekt.

Takplåtsmåleri
Takmålning

Fast Pris

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med fast pris.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vet hur man utför professionella måleritjänster och därför ger vi 2 års garanti om du är nöjd med utfört arbete.

ROT-Avdrag

Våra tjänster är ROT-Avdrags giltiga. Detta betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden för utfört arbete.

VI HAR KUNSKAPEN

Med oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört arbete. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att utföra ett säkert och korrekt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp, eller om du har frågor eller funderingar.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

TRYGG INVESTERING

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att arbetet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.