Västsvenskt Måleri AB

Målarfirma för
bostadsrättsförening och fastighetsägare.

Vi hjälper bostadsföreningar och fastighetsägare med löpande serviceavtal, men vi erbjuder också att snabbt och enkelt göra det lilla jobbet vid behov. Allt från att bättra något i ett trapphus till att akut måla om ett rum.

Vi utför i huvudsak följande för bostadsrättföreningar

• Fasadmålning och fönsterrenovering
• Fönstermålning och fönsterrenovering
• Specialmålning
• Takmålning
• Renovering och målning av trapphus

Trygg och ekonomisk helhetslösning

Eftersom bostadsrättsföreningens styrelse är ansvarig för det yttre underhållet enligt bostadsrättslagen ger vårt underhållskoncept föreningen en trygg och ekonomisk helhetslösning. Vi hjälper till med besiktning av fastigheten, underhållsplan, upphandling, utförande samt slutbesiktning.

Vår målsättning är att skapa ett tryggt, kostnadseffektivt och långvarigt underhåll av Era fastigheter. Vi vet vad som behövs, vår kunskap och erfarenhet är Er trygghet.

Måleri i Göteborg

Fast Pris

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med fast pris.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vet hur man utför professionella måleritjänster och därför ger vi 2 års garanti om du är nöjd med utfört arbete.

ROT-Avdrag

Våra tjänster är ROT-Avdrags giltiga. Detta betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden för utfört arbete.

VI HAR KUNSKAPEN

Med oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört arbete. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att utföra ett säkert och korrekt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp, eller om du har frågor eller funderingar.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

TRYGG INVESTERING

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att arbetet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.