Västsvenskt Måleri AB

Invändigt måleri i Göteborg

Hos oss kan du få hjälp med alla typer av målerijobb i Göteborg, bland annat målning av väggar, fasader, tak; även tapetsering och upphängning av väv. Har du snickerier eller dörrar som behöver målas eller ytbehandlas så löser vi detta åt dig och vi kan även sprutlackera skåpluckor, dörrar m.m. i vår sprutlackering.

Målare i Göteborg med lång erfarenhet

Våra målare i Göteborg har lång erfarenhet av inomhus renovering och utomhusmålning, det är säsongen som avgör vilket fokus företaget har. Utomhus målar vi fönster, fasad, plåttak och tegeltak, när det blir kallare, mörkare söker vi oss inomhus. Våra målare renoverar, tapetserar och målar det som önskas. Anlita alltid en erfaren målare, det lönar sig. Västsvenskt Måleri AB - det självklara valet när du vill anlita en proffsig målare i Göteborg.
Invändigt Måleri

Fast Pris

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med fast pris.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vet hur man utför professionella måleritjänster och därför ger vi 2 års garanti om du är nöjd med utfört arbete.

ROT-Avdrag

Våra tjänster är ROT-Avdrags giltiga. Detta betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden för utfört arbete.

VI HAR KUNSKAPEN

Med oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört arbete. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att utföra ett säkert och korrekt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp, eller om du har frågor eller funderingar.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

TRYGG INVESTERING

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att arbetet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.