Västsvenskt Måleri AB

Fasadmålning Göteborg
Västsvenskt Måleri AB har erfarenheten.

Sydväggen bör målas om vart 7e år, annars klarar sig fasaden 10-15 år, men det beror på färg och vart man bor i Sverige. Vi på Västsvenskt Måleri AB hjälper privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för fri offert eller rådgivning.

Behöver din fasad målas om?

Västsvenskt Måleri AB utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning i Göteborg. Vid fasadmålning är det mycket viktigt att välja rätt färg och att underlaget är i bra skick. Vi gör först en genomgång på plats för bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs och behov av byggställningar eller lift. Vid behov kan även vi även hjälpa dig att välja kulör.

Fasadens helhetsintryck

För att få ett snyggt helhetsintryck behövs ofta även tilläggsarbete som exempelvis målning av trappräcken och fönsterrenovering. Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Fasadmåleri Göteborg

Fast Pris

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med fast pris.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vet hur man utför professionella måleritjänster och därför ger vi 2 års garanti om du är nöjd med utfört arbete.

ROT-Avdrag

Våra tjänster är ROT-Avdrags giltiga. Detta betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden för utfört arbete.

VI HAR KUNSKAPEN

Med oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört arbete. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att utföra ett säkert och korrekt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp, eller om du har frågor eller funderingar.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

TRYGG INVESTERING

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att arbetet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.