Västsvenskt Måleri AB

Epoxigolv Göteborg

Epoxigolv är gjort av en härdplast och lämpar sig bra i lokaler där man behöver ett slitstarkt golv som står emot nötning, kemiska angrepp och termisk chock. Med epoxi blir golvet enkelt att underhålla och det går att anpassa både i färg och grad av halkskydd. Vi kan antingen lägga en slät beläggning som resulterar i en blank yta alternativt en sandad beläggning som ger ett bra halkskydd. Den här typen av golv lämpar sig särskilt bra i industrilokaler &restaurangkök.

Våra epoxibaserade massagolv är:

• Kemiskt resistenta
• Elavledande
• Termiskt resistenta – tål exempelvis hetvatten från ångtvätt
• Hållbara och tål hög belastning från tung och intensiv trafik
• Hygieniska och lätta att rengöra
• Fäster bra på både betong och asfalt
• Lätta konstruktioner som inte belastar underlaget.

Inget arbete är för stort eller för litet

Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss. Västsvenskt Måleri AB uppfyller alla krav på kvalitetsmässigt arbete. Vi kan därför lämna ut branschgaranti och kundgaranti.

Epoxigolv Göteborg
Epoxigolv
diplom-brandskydd
diplom-hardplast-angel
diplom-hardplast

Fast Pris

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med fast pris.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vet hur man utför professionella måleritjänster och därför ger vi 2 års garanti om du är nöjd med utfört arbete.

ROT-Avdrag

Våra tjänster är ROT-Avdrags giltiga. Detta betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden för utfört arbete.

VI HAR KUNSKAPEN

Med oss kan du förvänta dig ett professionellt utfört arbete. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att utföra ett säkert och korrekt utfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp, eller om du har frågor eller funderingar.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

TRYGG INVESTERING

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att arbetet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.